Kun teki mieli

Syksy ja mennyt kesä on tuonut tullessaan paljon muutoksia. Olen muuttanut uuteen kaupunkiin ja aloittanut uudessa työpaikassa. Ajattelin tässä nyt sitten pyöräyttää blogimeiningit uuteen alkuun uudella palvelimella, vanhan nimen alla tosin. Kun teki mieli. Teki mieli taas kirjoitella. Hieman positiivisemmalla otteella kuin ennen. Edellinen blogi alkoi saada liian negatiivisen ilmeen, joten sen kirjoittaminen hyytyi heti kalkkiviivoille.

Olen yrittänytkin saada kiinni vanhoista harrastuksista. Aloitin kuorohommat uudestaan kahden vuoden tauon jälkeen ja laulauminen onkin ollut taivaallisen ihanaa. Syksy tosin laulellaan joululauluja enemmän tai vähemmän, joten niihin todennäköisesti ehtii kyllästyä jouluun mennessä. Laulamisen ohella puikot ovat taas viuhuneet ja tilasin uusia lankoja uuteen mysteerihuiviprojektiin. Langat ei mitään kovin halpoja olleet, mutta kun teki mieli. Katsokaa kuinka kauniin värisiäkin ne on.

langatlangat-4langat-5langat-3

Huivi, joka niistä siis tulee, on siis Ravelrystä mysteeriohje, joka paljastuu neljässä osassa viikon välein. En siis tiedä lopullisen huivin ulkonäköä. Ensimmäinen ohje ilmestyy perjantaina. :] Sain toissapäivänä valmiiksi helmikuussa aloittamani sukat, niistä ehkä juttua enemmän omassa postauksessaan ja yksi toinenkin huivi valmistuu hurjaa vauhtia.

Kirjojakin on tullut luettua hyvää vauhtia ja olenkin ollut rikollisenkin innoissani kirjastossa käymisestä muutoinkin kuin opiskelun merkeissä. Tänään on muutenkin ollut poikkeuksellisen onnellinen kotoilupäivä ja on mukava vaihteeksi tuntea olonsa turvalliseksi. Olen ollut turhan närkästynyt pikkuasioista viime aikoina, joten ehkä syysloma teki hyvää tälle pingottuneelle mielelle. Oli mukava saada blogi uudelle alulle. Tervetuloa mukaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s