Mun juttuja

Meikäläiseltä oli jotenkin mennyt aivan totaalisen ohi se, että eilisen pyhäinpäivän ansiosta kaikki kaupat olivat kiinni. Ei ollut ruokaa kukaan muistanut ostaa, joten jonotettiin sitten muutaman muun ihmisen kanssa lähi-Siwassa. Pienessä kaupassa jono kiersi koko kaupan ympäri. Kannatti ottaa kori ja mennä jonon päähän, ja sitten jonottaessa ottaa hyllyistä tavaraa koriin.

Tämä blogi alkaa saada neulontablogin tunnuspiirteitä ja tuntuu kamalalta tunnustaa, etten oo pitkään aikaan ollut mistään niin innoissani kuin mä olen neulomisesta tällä hetkellä. Nyt tikkuan kahtakin huivia yhtä aikaa. Liekö tämä nyt sitten jotakin iän (!) tuomaa rauhallisuutta, mutta nautin myös suunnattomasti siitäkin, että eilen illalla meillä oli televisio (jonkin aikaa) kiinni. Kuunneltiin vaan musiikkia, minä neuloin ja muru luki kirjaa.

sukat-2 sukat

Tässä kuvia niistä aikaisemmin lokakuussa valmistuneista villasukista. Tekisi hirveesti mieli tehdä itsellekin pari, nuo kun meni murun jalkoja lämmittämään, mutta sukkien (ja lapasten) neulominen on kovin ahdistavaa. Kun toisen on saanut valmiiksi, on aloitettava homma kokonaan alusta. Sain jo vinkin neuloa sukat magicloop-tekniikalla, jolloin voi neuloa kahdet sukat yksillä pyöröpuikoilla tai sitten vain kahdella eri puikkosetillä neuloa sukkia yhtä aikaa. Katsotaan nyt mihin tässä päädyn. Onhan mulla noita sukkia – ja projekteja. Jos joku on Ravelryssä, niin tuolta löytyy projektisivu.

kirjat

Tänään kävin kirjastosta hakemassa pari saapunutta varausta, Donna Tarttin Tiklin ja Erik Axl Sundin trilogian ensimmäisen osan Varistyttö. Meinasin jo, että olisiko tuo Tikli pitänyt omaan hyllyynkin ostaa, kun en nyt ole aivan varma riittääkö kuukausi tuon järkäleen lukemiseen. Rakastuin suunnattomasti Tarttin ensimmäiseen romaaniin Jumalat juhlivat öisin, mutta toinen romaani Pieni ystävä on jäänyt lukematta. Odotukset Tikliä kohtaan ovat aika julmetun korkealla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s