Palmikointia

Eilen aamulla istuin sohvalla katsellen aamu-tv:tä ja mielessäni oli jo jokin aivan loistava postausidea, mutta kotiin päästyäni ja kun olisin ollut valmis jotakin kirjoittamaan, oli tuo idea kadonnut teille tietämättömille. Hieman ärsytti, koska aamulla idea oli minusta ollut oikeasti aika nerokas. Mutta kirjoitettakoon taas näistä valmistuneista neuleista. On se niin jännä, että välillä ei tunnu mikään sujuvan ja yhdestäkään työstä ei tule valmista sitten millään ja toisinaan on näitä viikkoja, jolloin valmiiksi saa kaksikin työtä. Pientä, mutta kuitenkin.

mediapocket_medium2Viime sunnuntain istuin lähestulkoon koko päivän puikot kourassa ja pistelin menemään iPad minille minulta tilattua taskua. Taskusta tuli niin nätti, että itsellekin voisi tuommosen tikuttaa. Saaja oli erittäin tyytyväinen ja toisesta tilaustyöstäkin jo puhuttiin.

raxtur

Tänään sain valmiiksi Stephen Westin suunnitteleman myssyn, Raxturin. Ohjeessa myssy oli neutraaleissa savyissä, mutta Stephenin omassa Instagramissa näin kuvan myssystä näissä väreissä ja tiedustelin, mistä langoista se oli tehty. Pistin sitten langat tilaukseen ja sain ne keskiviikkona. Tuo neonlanka osoittautui vihreämmäksi kuin Instagramissa olevassa kuvassa vaikutti, mutta olen silti myssyyn tyytyväinen. Ei tule heti moista kadulla vastaan. Ongelmaksi saattaa syntyä, ettei myssy käy minkään huivin kanssa. Tai minkään muunkaan omistamani vaatteen kanssa. Mutta on se ihana! ♡

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s