Home, sweet home

Koko kuluva viikko meni tavaroita pakatessa, niitä uuteen kotiin roudatessa ja siellä purkaessa, että sai laatikot taas toisessa päässä käyttöön. Vapun aattona oli vihdoin koko omaisuus muutettu ja vanha kämppä siivottu. Luulisi, että tää menisi meikäläiseltä jo helpommin, kun oon sen seitsemän kertaa jo ihan itseksenikin jo muuttanut, mutta kyllä se vaan on aina yhtä kamalaa. Täällä Oulussakin asun nyt jo kolmannessa asunnossa ja olen asunut täällä vajaan vuoden. Että kiitos, nyt saa hetkeksi riittää.

detaljer-2

Vapun vieton jälkeen ollaan eilen ja tänään sijoitettu tavaraa omille paikoilleen. Itselle tulee heti kotoisampi olo, kun saan lasipurkkini omille paikoilleen. Tällä kertaa ne löysivät paikkansa keittiön nurkasta vanhasta hyllyköstä. Saa nähdä jääkö paikka väliaikaiseksi, olin miettinyt hieman toisenlaista ratkaisua. Keittiössä kaappitila on aika kortilla, joten joudutaan varmaan hankkimaan jokin lipasto tai kaappi vielä. Itse näin keittiössä jonkun metallisen avohyllyn, mutta luulen, että tästä täytyy kotona vielä hieman neuvotella. ;)

detaljer

Yhden lasipurkin sijoitin olohuoneeseen. Olin muutossa pakannut pikkupullot purkin sisään, mutta ajattelin, että ne onkin aika kivannäköisiä siellä, enkä purkanut niitä mihinkään hyllyyn. Vanhan helmitaulun olen saanut vanhemmiltani lahjaksi.

Eniten kaipaisin tänne vähän jotain väriä. Kaikki hyllyt, keittiönpöytä ja lipastot, jotka meillä on, on valkoisia. Tilaamamme sohvakin on kerman värinen. Keittiön alakaappien ovet ja parketti on tammen värinen. Täytyy yrittää verhoilla ja muilla tekstiilivalinnoilla saada asuntoon väriä, koska seinien maalaaminen ei taida nyt onnistua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s