Jotain sinistä

Singeri lauloi taas alkuviikosta, kun oli tarvetta värkätä (myöhästynyt) syntymäpäivälahja. Idea on – yllätys, yllätys – Pinterestistä. Ostin kankaat Eurokankaan palakangaspuolelta, sininen kangas on tavallista kuviopuuvillaa, mutta vuorikangas, hihna ja reuna on valkeaa pellavaa. Sisällä on lieriön muotoinen kovikehuopa. Kankaita jäi taas sen verran, että täytyy alkaa miettiä, missä niitä oikein säilyttää.
roskisJoko arvasitte mistä pussista on kyse? Ei sitä lahjan saajakaan heti osannut arvata. Varsinkaan, kun otin arvuuttelun ajaksi sisällä olevan muovipussin pois. Kymmenen pistettä sille, joka arvasi, että se on auton roskis. Lahjan saajalla roikkuu tällä hetkellä vaihdekepistä ruma muovipussi, mutta eipä roiku enää. Pussin reunan saa kätevästi käännettyä kovikehuovan reunan yli, jolloin ulkoasu on siisti.

Ohje on tästä blogista, jossa on tekovaiheista yksityiskohtaiset kuvat. Luulen, että roskis on käytännöllisempi automaattivaihteisissa autoissa, joissa ei vaihdekeppiä tarvitse koko aikaa liikutella. Saa nähdä tuleeko tehtyä omaankin autoon tämmöinen. Tekisin pussista ehkä hieman kapeamman.

Harmi, että jäi ottamatta kuva pussista käytännössä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s