Muotoja mitä vain

kässäkirjat

Hain eilen postista elämäni ensimmäiset kässäkirjat. Veera Välimäen Huivileikki on täynnä toinen toistaan ihanaisempia huiveja. Kaksi huivia olisi sieltä itselle tarkoitus tikuttaa, Kappa ja Siitepölyä. Kappa neulotaan lace-vahvuisesta langasta ja putkella on mittaa parisen metriä. Siinä saa jo aika antaumuksella puikkoja heiluttaa. Kyseinen ohje on vaan ollut niin suosittu neulojien keskuudessa, että ohjeessa käytettyä lankaa, Malabrigon Silkpacaa, ei meinaa mistään saada. Varsinkaan niissä sävyissä, joissa itse sitä kaipaisin. Siitepölyyn langat löytyykin, tosin minun siitepölystä tulee kyllä punamulta, koska edellisen postauksen punainen lanka oli siihen ostettu.

huivileikki-2 huivileikki

Toinen kirja on Kirsi Etulan ja Sunna Valkepää-Ikolan Mekkotehdas aikuisille, joka sisältää 11 mekkoa ja pari muutakin ohjetta. Kirjan kauniit kuvat on ottanut Krista Keltanen. Mekot ovat suhteellisen yksinkertaisia ja ensimmäisenä taidan kokeilla Ainoa. Johan tässä olisi korkea aika aloittaa myös pukin konttiin lahjojen värkkääminen. Tiedätte sitten, mitä saatte joululahjaksi, mekkoja ja huiveja.

roosterneuloo

Kaivoin naftaliinista myös pienen neuletakkiprojektini. Tammikuussa aloitettu projekti on ollut kesäjumini takia hieman jäissä, mutta koska työstä puuttui enää toinen hiha ja huppu, päätin yrittää saada sen valmiiksi ennen syksyn kylmiä. Arvon tässä kummalle pikkuprinssille takki tulee. Pienempi taitaisi siihen lähinnä hukkua.

Päätin, etten saa aloittaa mitään uutta projektia, ennen kuin tuo takki on valmis. Porkkanansa kullakin. Langat omaan villapaitaan on jo ostettu, sormet syyhyäisi päästä jo sen kimppuun.

Noh, ensi kerralla ehkä jotain muuta kuin näitä neuloosihulluuksia ja lankahurmaantumisia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s