Helmineuletta loputtomiin

Lupasin olla kirjoittamatta neulejuttuja, mutta niinhän siinä kävi, että reilun puoli vuotta ”yksi-hiha-ja-huppu-neulomatta” -vaiheessa ollut vauvan takki tuli valmiiksi. Nyt jännitetään mahtuuko takki alkuperäisen suunnitelman mukaiselle saajalle, vai pitääkö se luovuttaa jo heti pienemmälle kaverillensa.

walnutty-3Takki aiheutti lopulta enenmmän päänvaivaa kokoamis- kuin neulomisvaiheessa. Hiha-aukot olivat lopulta suhteettoman suuret valmiiden hihojen ympärysmittaan nähden ja jouduin kuromaan niitä liitettäessä ihan hulluna. Pingotin osat ennen kokoamista, mutta jouduin pingottamaan vielä jo kootunkin takin uudestaan. Mutta tämä pieni takki oli ensimmäinen kokonainen vaate, jonka sain valmiiksi.

Olen joutunut painimaan toisenkin aloittamani villapaidan kanssa ja ottamaan sen jo kertaalleen pois puikoilta. Eilen hain lisää lankaa ja totisesti toivon, että paidasta tulee niin hyvä kuin olin alunperin suunnitellut. Alku vaikuttaa ihan lupaavalta. Työt jatkuvat taas ensi viikolla, joten saa nähdä miten käy kässäharrastusten.

walnutty-2

walnutty

Mitä: Seed Stitch Baby Jacket / Elinor Brown
Millä: 5mm pyöröpuikko
Mistä: Cascade Yarns Cascade 220 © Heathers, 268 g

ravelry

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s