Neulojan syyskuu

kepit

Tulihan se syksy sieltä. Eilen satoi niin, että yhdessä alikulussa sai todella toivoa, että auto ei sammu keskelle sitä uima-altaan kokoista vesilammikkoa. Vaikken vesisateesta niin pidäkkään, mutta kunnon ukkosmyräkän kuunteleminen on lempiasioitani. Yleensä tosin teen sen turvallisesti sisällä, enkä juuri sillä hetkellä juokse autolle sateenvarjon kanssa ja toivo, että salamat jättävät autoni (ja sateenvarjoni) rauhaan.

syksy-2

Syksyn tunnelma on vallanut minut ja neulominenkin sujuu taas rattoisammin. Vimpel-ponchovillapaitani valmistuu hyvää vauhtia ja odotan, että saisin sen jo päälleni. Ainoa esteeni on neulomisnopeuteni. Lokakuinen Pariisi odottaa valmista neuletta. Pari joululahjaakin on puikoillekin jo päässyt. ;)

Titityyn lankakaupan nettisivuilla tuli tuossa vierailtua harva se päivä ja mietittyä osallistuisiko heidän, Veera Välimäen ja Louhittaren luolan yhteistyöKALiin. Osallistuin viime syksynä Stephen Westin mysteeriKALiin (KAL = KnitAlong), jonka lopputuloshuivi meni joululahjaksi äidille. Uusi KAL-projekti kiinnosteli aika paljon ja pidän Veeran designeista tosi paljon. KALeissa siis paljastetaan ohjetta vihje kerrallaan, joten lopputuloksen ulkonäköä ei vielä aloittaessa tiedä. Tilasinkin sitten langat siihen toissapäivänä. Tuulen Tyttären värivalikoimasta bongasin pitkän harkinnan jälkeen sävyt munakoiso ja kurkuma. (Kuvat lainattu titityy.fi)

tuulentytär

Nyt vaan tikuttamaan muita töitä valmiiksi, että saan 3,5 mm puikon tuota huivia varten vapaaksi! :)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s