Ihan höpöksi

Olen oppinut töissä uuden ilmaisun: ”mennä höpöksi”. Tarkoittaa sitä, että joku homma hieman lähtee käsistä. Meikäläisen neulehommat menee näin syksyisin aikalailla höpöksi. Koko ajan jostakin nurkasta puskee projekteja ja täytyy miettiä, mihin osallistuu ja millä spekseillä.

Viime viikonloppuna Oulussa oli kädentaitomessut ja pistäydyinkin siellä lauantaina. Menin sinne lähinnä Lankakauppa Titityyn osaston takia, ja sieltä ne muutamat hankinnatkin tein. Yhtä projektia varten löytyi tämmöiset ihanat islantilaiset alpakkalangat. Ei ihan minun väriset, vaan eipä taida minulle tullakaan.

isagerkollaasi

Sitten oli yksi projekti, johon olin langat jo ostanutkin, mutta totesin, että taitavat kutittaa sen verran, että parempi ostaa uudet. Uudet ovat merinovillaa, jonka ei kyllä pitäisi pieniä poikia kutittaa.

vivaciousdkkollaasi

Aivan kuin nämä kaikki keskeneräiset ja tulevat projektit eivät riittäisi, tänä aamuna huomasin, että Stephen West on jälleen julkaisut Mystery Shawl KALin. Osallistuin KALiin viime syksynä ensimmäistä kertaa ja tuotos meni lopulta äidille joululahjaksi. Yllättäen kaikki valmiit lankapaketit oli myyty samantien loppuun, joten jouduin hieman taas metsästämään lankoja. Yksi löytyi valmiina lankakorista, mutta pari muuta jouduin tilaamaan netistä.

Joten Titityyn KALin lisäksi, osallistun nyt myös Westknitsin KALiin. Ja sitten on kaikki joululahjat ja muut huivit, joista olen itse haaveillut. :D

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s