Plussapallona luokses pompin taas…

Jos haluat tehdä mahdollisimman epäedullisen näköisen vaatteen itsellesi, tässä on sinulle sellainen. Valmistuminenkin myöhästyi sen verran, ettei näillä keleillä enää pelkässä villapaidassa kuljeta. Testasin äsken. Syysmyrskyn mylviessä alkoi sisuskalujakin paleltaa. Haaveeni lämpimästä neuleesta syksyn kylmiin kariutui.

vimpel

Mutta ei kaikki nyt aivan noin negatiivista ole. Paita on ensimmäinen aikuiskokoinen vaate, jonka olen koskaan tenhyt. Sen neulominen oli yllättävän yksinkertaista ja paita valmistui noin kahdessa kuukaudessa. Omiin projekteihini luonnollisena osana kuuluvalta purkamiselta ei kuitenkaan voitu välttyä. Olin aloittanut työn vain yhdellä langalla ja resorin valmiiksi saatuani luin ohjetta ja tajusin, että työ neulottiin kaksinkertaisella langalla.  Työ siis pois puikoilta, purkuhommiin ja takaisin lankaostoksille.

Neonkeltainen lanka loppui myös kätevästi kesken noin 1,5 kerrosta ennenkuin sen olisin muutenkin vaihtanut ja jouduin kaivamaan stashin pohjalta mahdollisiman vastaavaa väriä. Lankojen paksuuserot katosivat onneksi pingottaessa aika hyvin. Highland Wool sen sijaan olikin paljon riittoisampaa kuin osasin kuvitellakaan, vaikka kerän koko olikin vain 40 g. Kuten voitte kuvan alla olevista kokonaismääristä huomata.

vimpel-2

Katsotaan missä tätä tulee käytettyä. Paita päällä ei mitään hirveän erikoista pysty tekemään eikä se mene minkään takin alle. Ehkä siihen ainakin voi käpertyä.

Mitä: Vimpel ponchogenser/ Anna & Heidi Pickles
Millä: 4mm pyöröpuikko
Mistä: Garnstudio Drops Alpaca (musta), 113 g
Garnstudio Drops Alpaca (harmaa), 275 g
Hjerte Fine Highland Wool (musta), 96 g
Hjerte Fine Highland Wool (harmaa), 217 g
Hedgehog Fibers Merino DK (neon), 83 g

ravelry

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s