Doodle-dee-dum

Marraskuun alussa alkoi innolla uusi huiviprojekti, Stephen Westin jo perinteeksi muodostunut mysteerihuivi KAL. Huivista siis paljastettiin viikon välein uusi vihje, joten huivin olisi aikataulun mukaan pitänyt valmistua marraskuun lopussa, neljä viikkoa ensimmäisen vihjeen ilmestymisestä.

Väliin tulivat kuitenkin joululahjat, joita oli neulottavana neljä. Päätin siis jättää huivin odottelemaan aikoja parempia.

thedoodler-3thedoodler-4

Uuden vuoden jälkeen sisuunnuin kun katselin muiden valmistuneiden huivien kuvia, että ”pitäähän se nyt perhana tuo valmiiksi saada”. Jäljellä ei nimittäin ollut kuin päättely ja reunan pömpylät.

Huivin päättely oli ehkä maailman ärsyttävin homma. Pääteltäviä silmukoita oli yli 600. Päättelytekniikkana oli vielä i-cord bind off, joten olin jo melkein heittämässä pyyhkeen kehään, kun silmukoita vaan riitti ja riitti. Lopulta ne kuitenkin loppuivat ja pömpylätkin valmistuivat odotettua helpommin. Huivi oli vihdoin valmis!

Lankana on merinovillalankoja Hedgehog Fibresilta (90/10) ja Madelinetoshilta (100%). Monivärisen ja tummanharmaan tilasin tätä projektia varten, mutta pinkki oli odotellut lankakorin pohjalla oikeaa projektia. Keltainen lanka valikoitui pömpylöihin, koska työn muut langat eivät olisi joko riittäneet tai ne eivät olisi erottuneet tarpeeksi. Onneksi oli korin pohjalla tuommoinen jämäkerä.

Toivottavasti neulomisinto ei tästä lopahda niin kuin viime vuonna, jolloin tammikuun ja elokuun välillä ei valmistunut työn työtä. Olo on kyllä hyvin innokas ja uusia lankoja tekisi mieli ostaa ja projekteja aloittaa.

thedoodler-5thedoodler

Mitä: The Doodler / Stephen West
Millä: 3,5 mm pyöröpuikko
Mistä: Hedgehog Fibres Sock (Monarch) 95 g
Hedgehog Fibres Sock (Graphite) 68 g
Madelinetosh Tosh Merino Light (Pop rocks) 96 g
Madelinetosh Tosh Merino Light (Candlewick) 9 g

ravelry

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s