Kesäinen huivi-iloittelu

Taas yksi kalistelu valmistui eilen. Ja ensimmäinen laatuaan, joka valmistui ajallaan. KAL-neulonnassa parasta on se, että työt ylipäätään tulevat valmiiksi.

Toukokuun alulla pistin puikoille tämän huivin ja huomasin, että suunnittelija oli hiukan aikaisemmin startanut Any Shawl KALin, johon hyppäsin mukaan kun oli kerta jo alkuunkin päässyt. KALissa sai siis valita minkä tahansa Melanie Bergin huiveista ja se piti saada valmiiksi toukokuun 8. ja kesäkuun 12. päivän välillä. Tässä KALissa oli myös poikkeuksellisesti lankapalkinnot, jotka arvotaan varmasti lähipäivinä kaikkien huivin valmiiksi saaneiden kesken.

Olin ostanut langat jo ajat sitten, mutta aivan toiseen huiviin. En kuitenkaan jaksanut alkaa neuloa samanlaista huivia, juuri kun olin saanut edellisen valmiiksi. Selailin siis Ravelrya ja tämä malli osui silmääni. Värit eivät todellakaan ole ihan tavallisia meikäläiselle, mutta villiinnyin ja päätin kuitenkin kokeilla.


Huivissa vuorottelivat minusta mukavasti ainaoikea ja pitsineule, joten neulominen oli jouhevaa. Pitsineuleen logiikankin kun ymmärsi, ei tarvinnut olla ohjetta tarkastamassa kuin kerrosten alussa. Lopun nirkkopäättely osoittautui haastellisimmaksi, koska en ollut sellaista ennen tehnyt. Hieman ohjetta tankattuani ja netistä apua etsittyäni, sain päättelyn onnistumaan ja reunasta tuli minusta eri sievä. Pingottaessani vedin nirkkoja vielä enemmän ulospäin, jotta ne erottuisivat vielä paremmin. Huivista tuli pingotuksen jälkeen muutenkin vielä paljon parempi kuin olin odottanut ja tykkään siitä nyt ihan tosi paljon.

Mitä: Tamdou by Melanie Berg
Millä: 3,5 mm pyöröpuikko
Mistä: Hedgehog Fibres Sock (Skinny Dip) 53 g
Madelinetosh Tosh Merino Light (Neon Peach) 60 g
Madelinetosh Tosh Merino Light (Dustweaver) 63 g

ravelry

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s