The Sweet Aimée

Pakko kirjoittaa La Bien Aiméen langoista tämmönen ihan järkyttävä ylistyspostaus, koska tällä hetkellä oon aivan rakastunut siihen.

Kaikki alkoi viime syksynä kun oltiin lähdössä Pariisiin lomalle. Neulontahulluna ihmisenä otin sitten ennen lomaa selvää pariisilaisista lankakaupoista. Vielä viime lokakuussa en ollut kuullutkaan tästä lankamerkistä ja innoissani halusin siellä Pariisissa vierailla.

IMG_1184

Kaupan löytäminen ei lopulta ollut ihan yksinkertainen juttu, niin kuin tästä vanhasta postauksesta voit lukea. Mutta saamani palvelu korvasi kyllä kaiken. Kuvassa keltaisen julkisivun takaa löytyy La Bien Aiméen sivumyymälä.

Olen seurannut firman Instagram-tiliä ja siellä tykkäillyt kaikista lankaihanuuksista ja itkenyt kurjaa taloustilannetta kun ei voi niitä ihan kaikkia ostaa. En tiedä johtuuko se siitä, että seuraan heitä enemmän, mutta tuntuu, että lokakuun jälkeen La Bien Aiméen langat ovat saaneet enemmän nostetta myös suomalaisissa neulontapiireissä. Nämä kaksi lankavyyhtiä ostin joskus joulukuussa heidän nettikaupastaan. Tuota alempaa väriä jopa kaksi vyyhtiä, koska mun piti tehdä niistä ylipolvensukat.

lbamerinosinglesgraffiti

lbamerinosingles

Mutta en ole ihastunut vain siihen kuinka ihanilta kaikki nuo vyyhdit näyttävät vaan haluan kertoa, että lanka myös tuntuu ihanalta. Aloitin Stephen Westin Dotted Rays -huivin KAL-projektin, ja löysin stashin pohjalta tuon harmaanruskean langan. Yhdistin siihen muita jämäkeriä, joita stashin pohjalta löysin. (Sain Aiméeltä itseltään kehut värivalinnasta instassa. ♡)

Mutta siis tuon langan neulominen. Voiko täydellisempää olla? Merinovilla on aina pehmeää, mutta tää La Bien Aiméen Merino Singles on kyllä ihan omaa luokkaansa. Ensinnäkin sain langasta aikaiseksi ensimmäiset lankakakut, jotka ei menneet solmuun sisällä, vaan se oikeesti juoksee sieltä ihan nätisti. Toiseksi, lanka liikkuu puikoilla niin, että neulominen sujuu kuin tanssi. Tietysti varmaan riippuu paljon puikoistakin, mutta mun ChiaoGoon puikoilla tän neulominen ei voisi olla helpompaa. Oon siis aivan rakastunut ja haluan tätä vaan lisää.

IMG_1960

Jyväskylässä järjestetään 15.-17.7. ensimmäistä kertaa Jyväskylä Summer Knit Festival ja mua todella ottaa päähän, etten pääse sinne, koska ollaan alkuviikosta lähdössä Ranskaan ja ajellaan viikonloppuna jo etelää kohti. Festivaaleilla on paljon tunnettuja suunnittelijoita ja heidän workshoppejaan. Myös La Bien Aiméen langat löytyvät Jyväskylästä ensi viikonloppuna.

Oon odottanut kuin kuuta nousevaa tulevaa Ranskan lomaa ja Pariisi-visiittiä, jotta voin taas myymälässä käydä. Toivon, ettei Aimée myy kaikkia ihania lankojaan Jyväskylässä, vaan minullekin jää jotakin ostettavaa.

– – – –

In English: La Bien Aimée – could there possibly be anything more perfect. Yarn that makes your knitting a blissful experience. It doesn’t get tangled inside your yarn cake and runs on your knitting needles like a dream. I’m in love. 

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s